Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Med blicken pÄ stigen" by Mats Hallvarsson & Gustaf Douglas # eBook PDF Kindle ePub Free

Med blicken pÄ stigen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Med blicken pĂ„ stigen
  • Author : Mats Hallvarsson & Gustaf Douglas
  • Release Date : January 11, 2016
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 11308 KB

Description

Gustaf Douglas Ă€r en av Sveriges rikaste mĂ€n. Inte Ă€rvda pengar, trots uppvĂ€xt i högaristokratin, med slott och fĂ€ltmarskalkar i familjen, utan ihoptjĂ€nade under 40 Ă„r av egna dramatiska affĂ€rer i det svenska nĂ€ringslivets centrum. Öppet och avslöjande berĂ€ttar Gustaf Douglas i sina memoarer om en mörk uppvĂ€xt med pennalism, ”uppfostringsrĂ„d” och dĂ„ligt sjĂ€lvförtroende. Men lĂ€shuvud, uppkĂ€ftighet och en obĂ€ndig revanschlusta tog honom vidare pĂ„ en enastĂ„ende livsresa.

Efter att ha fĂ„tt sparken som VD i DN-koncernen börjar han ett eget sfĂ€rbygge som skapat flera av Sveriges största företag, globala jĂ€ttar som Securitas och ASSA ABLOY. Riskerna var höga med flera ”nĂ€ra-döden”-upplevelser, men han reste sig alltid pĂ„ 10. Familjen, konsten, böckerna och upplevelserna i skog och mark gav styrka nĂ€r allt syntes förlorat.

Med vass tunga och sjĂ€lvrannsakan berĂ€ttar Gustaf Douglas om affĂ€rsspelet i de stĂ€ngda rum dĂ€r nĂ€ringslivets och politikens mycket stora och mycket smĂ„ elefanter dansar. LĂ€rdomarna samlar sig till en Ă€gargĂ€rning som hĂ€vdar lĂ„ngsiktighet, tro pĂ„ mĂ€nsklig förmĂ„ga och en livssyn prĂ€glad av humanism och stor ödmjukhet inför det öde vi alla har att brottas med – livet sjĂ€lvt.


Ebook Download "Med blicken pÄ stigen" PDF ePub Kindle